Het vorige fotodagboek dateert alweer van een tijdje geleden. Intussen zijn we twee maand verder en neem ik jullie een dagje mee als mama van drie.

6u opstaan

Goedemorgen! Vandaag schoolreisdag. Uitrusten zit er niet in, maar met 7 uur slaap kunnen we er wel terug tegenaan. Baby 1 & 2 krijgen hun melkje en daarna beginnen we eraan.

7u30 Boterhammetjes

Ziet-nekeer-hier. Als dat geen héél verantwoorde maaltijd is voor een peuter. Mevrouw krijgt beter eten dan mezelf: fraisen, kazekes, schijfjes komkommer en tomaat in een gloednieuwe boterhamdoos. Je zou bijna beginnen denken dat mama een echte huisvrouw aan het worden is 🙂

8u40 ff een vluggertje

Terug van school en opnieuw flesjestijd. We moeten kwart na 9 immers stipt op school zijn als schoolreisbusje.

Nog geen 9 uur en mijn huis is al aan de kant, de robotstofzuiger is beneden aan het werk en bibi hier is klaar om terug naar school te vertrekken.

Jawel, de auto is goed gevuld.

10 uur Shoppingtime

Na het busvervoer ga ik nog even langs de Zeeman en Wibra op zoek naar een wit T-shirt voor het schoolfeest van Norah en wat klein gerief. Tip: de korte shortjes van de Zeeman kosten 2x niks (ik dacht 2 euro ofzo) en zijn ideaal voor peutermeisjes die graag hun rokje naar boven trekken en plein public. De Ray-Ban lookalikes komen van de Wibra en kosten 1,50 euro.  Vorig jaar had ik ze in babymodel, dus nu maar één extra tegen het verliezen meegenomen.

Ook de baby’s vielen in de prijzen. De grijze T-shirtjes komen van de Wibra, de gekleurde T-shirts en de kwijslabben van de Zeeman.

En mama mag ook niet worden vergeten. Al de hele ochtend aan het rondhollen en nog niet eens aan een deftig ontbijt gedacht. Norah heeft kaasjes, maar mama… Typisch.

Terug thuis zat dit boekje in de bus. Morgen plannen we een bezoekje aan de tutjesboom hier in de buurt en wat voorbereiding kan geen kwaad.

15 uur Busje komt zo

Om 15u ga ik ons grootste spookje halen in Boebalu, een speeldorp hier in de buurt. Ze had het reuze naar haar zin, maar gezien de tijdsdruk nooit gedacht aan foto’s …

16u naar de dokter

… Er was namelijk een ander klein spookje ziek, dus richting kinderarts.

Man, ik was vergeten hoe makkelijk op stap gaan met ‘maar’ één baby is. Ff een schaamteloze selfie in het dokterscabientje, zodat jullie kunnen zien hoe vettig mijn haar eruitziet vandaag. 

18 uur: Dinnertime

19u: Slaapwel

Ff licht vermaak en dan hop, bedje in.

19 uur: Relax

Schandalig vroeg, maar mama mag ook eens op ’t gemakske haar beentjes omhoog leggen. Binnen enkele uren begint alles immers opnieuw. Voor wie ’t zich afvraagt: nee, helaas is niet elke avond zo. ^_^

Maar nu nog ff stilte voor de storm…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *