Deze zomer gingen we niet op reis. Praktisch gezien hadden we er geen zin in, al zeker niet als je bedenkt dat we in onze eigen hof tropische temperaturen hadden. Dus planden we wat extra uitstapjes. Zo gingen we ook naar Pairi Daiza. 

Hoewel het park helemaal buggyproof is ging enkel Norah mee met ons. De broertjes lieten we thuis, en maar best. De heenreis ging vlot, maar de laatste tien kilometer was het aanschuiven. Een combinatie van slecht geregelde rode lichten en een heleboel mensen die naar het park wilden zorgden toch voor wat vertraging. En vertraging met kleine baby’s die je niet zomaar een koekje in de auto kunt toestoppen wil je vermijden. Na bijna twee uur rijden had zelfs Norah het gehad. Maar kom, eens op de parking waren we best snel binnen.

Het park is toch van een ander kaliber dan de Kakelende Kippetjes waar we eerder in de vakantie naartoe gingen. Nu, de prijs is er ook naar. Wij waren te lui om onze koelbox mee te nemen, maar misschien moeten we dat volgende keer – als we gaan met drie ipv. één kindje – toch maar overwegen.

Voetvisjes, mmm!

Momenteel logeren er tijdelijk een dino (of tien):

Met een uitgebluste peuter gingen we terug naar huis. Of ze er iets van zal onthouden is nog maar de vraag, gelukkig hebben we de foto’s nog 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *