Mei is alweer voorbij. Tijd dus voor een nieuw overzichtje. Wat hebben we deze maand uitgespookt? Je leest het hier! 

Deze maand was er één van eerste keren. Wij gingen voor de eerste keer naar deze kinderboerderij in Lichtervelde. Een aanrader, zeker met het mooie weer!

De tuutjes hingen we aan de boom. Je leest het volledige verslag hier.

Een boekje van bijna 30 (!) jaar oud gaat hier nog steeds mee. 50 cent in de Kringloop bracht nog nooit zoveel plezier.

Ik begin me serieus zorgen te maken over de waterfactuur. Sinds ik thuiszit neem ik zeker 2x per week een bad. Een snikheet en veel te vol bad, welteverstaan. Oeps. Sorry Aarde!

Nuja, twee baby’s is volgens mij wel een excuus om ff los te gehen?

Ik ging voor de eerste keer dit jaar (!) richting de Aldi. Inclusief nageslacht. Als de baby’s niet in de kar kunnen, dan maar de boodschappen in de buggy.

En ik bakte voor de eerste keer dit jaar ook wafels.

Dit was geen ‘eerste keer’. Alhoewel, die bubbeltjes in de kristallen glazen komen uit een fles van nog geen 3 euro. Aldi-tip voor de liefhebbers. Smaakt eerder als cider dan champagne, maar zeker drinkbaar.

Chillen in den hof!

Diezelfde hof die we momenteel aan het verbouwen zijn. Het begon met buxusmot bij de buren en behandelen ging te simpel zijn. Dus de buxussen op de middenpaadjes afgevoerd naar het containerpark. Intussen zijn een deel van de taxussen eruit en werd de helft van de kiezelsteentjes reeds opgehaald. Alles wordt gras en een robotteke zal er uiteindelijk voor zorgen dat onze tuin wat onderhousvriendelijker wordt. Uiteindelijk…

Een actie bij Marley Spoon, dus hét ideale moment om eens uit te testen. Binnenkort komt hier een review over online. Kleine tip: wees voorbereid en zorg voor een lege frigo.

Twee baby’s en een peuter is vaak multitasken. Met andere woorden: je geeft baby 1 eten terwijl je richting school wandelt. Moet kunnen, al denkt de baby daar precies anders over.

Voor wie ’t zich afvraagt: Nee, ons huis is niet altijd Pinterestwaardig. Maar kom, al de rommel houdt de kindertjes toch flink bezig.

En… de kers op de taart: Norah spijbelde op school en de dames gingen naar Plopsaland. Het wordt precies jaarlijkse traditie.

Zo, dit was mei in een notendop. Wat hebben jullie deze maand uitgespookt?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *