Een nieuwe maand betekent een nieuw maandoverzicht. Dit artikel in juni werd niet ingepland, wegens hopeloos tijdgebrek blik ik nog even terug op de laatste maand relatieve rust in huis. Daarna begon de vakantie (lees: brak de chaos los) en had ik 3 kindertjes twee maand fulltime thuis. Benieuwd naar de foto’s? Klik dan snel verder.

Onze tuin staat vol met deze superlekker ruikende bloemen. Wij noemen ze Truzelaars (iets Westvlaams waarschijnlijk)maar eigenlijk is de correcte benaming duizendschoon. Een overdaad aan bloemen betekent boeketjes à volonté. De superdiepe snee van een uiteenkwakkende vaas tijdens een onoplettend moment nemen we er dan maar bij.

We maakten eindelijk de bakfiets babyproof en deden ons eerste testritje. Ik heb toch negen maanden zitten denken over hoe we dit praktisch zullen doen, want twee van deze drie stuks kunnen nog niet wandelen en mama heeft ook maar twee armen. Een tweelingbuggy vooraan bevestigen was een optie, de tweelingdraagzak ook. Maar voorlopig lijkt me één baby in een gewone draagzak en één op de arm nog de beste optie. Tenzij ik plots die tweelingdraagzak onder de knie krijg, maar daar reken ik nog niet op.

We zijn bezig met werken aan de tuin en men ging deze steentjes gratis komen ophalen. Bij deze nogmaals bedankt aan de persoon die zijn kat stuurde, leuk toch als je kunt rekenen op je medemens. Gelukkig waren ze snel opniew ‘verkocht’

Dit vogeltje vloog tegen ons raam. Ik kon het nog net uit de klauwen van de kat redden.

Preppen voor de babyborrel.

En traktaatjes maken voor de klas. Jawel, tijdens de hittegolf stond Bibi hier pannenkoeken te bakken en frambozen te plukken. Hoe Huiselijck!

Lekker ontbijten…

En een boekje lezen terwijl de kindertjes flink slapen. Oh, toen had ik tijd om een boek te lezen, heerlijk!

Ons leven ziet er nu zo helemaal anders uit dan deze foto’s van enkele maanden geleden. Intussen werk ik terug 4 dagen in de week en hebben we er al enkele kinderziektes en slapeloze nachten op zitten. De kachel brandt alweer en de winterse gezelligheid keert terug in huis. Binnenkort meer hierover!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *