De vakantie zit er bijna op. Dat bekent terug aan de slag, mama’s eerste werkdag van het jaar… Slik. Maar niet voor we nog even de bloemetjes hebben buitengezet. Een dagje samen met Norah, dat kan er nog wel bij.

Als eerste werk zetten we de broertjes (voor de aller-allereerste keer!) af aan de crèche *slik* en gingen we – lekker origineel – nog even snel boodschappen doen. Jawel, pure pret want in de winkel hebben ze karretjes en als de broertjes niet mee zijn kunnen we die gebruiken. Het begint wat krap te worden, zo’n driejarige in de kar, maar het gaat nog net.

Daarna vertrekken we richting Brugge, naar de Lago. Het zwembad in Roeselare is toch gesloten, dus kunnen we ’t ineens goed doen. Wat een mooi zwembad zeg! Héél futuristisch als je gewoon bent dat je kleingeld moet meehebben voor de lockers.

Plots (Oké, na anderhalf uur, wat best lang is voor zo’n kleintje) had Norah er genoeg van. Ze had honger en wou frietjes. Ik kon haar gelukkig overtuigen van nog ff af te wachten zodat we konden landen in de Mc Donalds. Even vettig, maar toch nog net iets meer peuter (sorry, kleuter!) -en budgetproof.

Intussen viel ze bijna om van vermoeidheid. En eerlijk gezegd, mama ook. Ik had echter nog een ‘bonnetje’ voor het indoor speelplein in Izegem. Dus hoppa, allen daarheen. Echt, als je geen klein leger moet meezeulen (inclusief flessen en pampers en flessen en pampers) dan kun je zoveel doen in een dag. Gek!

Maar toen was het welletjes geweest… We haalden de broertjes en keken samen naar Winnie The Pooh tot papa thuiskwam. Time flies when you’re having fun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *