Ik neem me vaak voor om meer foto’s te nemen. ’s Avonds, rond 21 uur wanneer het (bijna) donker is en alle leuke momenten al zijn gepasseerd. Typisch. Om hier verandering in te brengen begin ik aan een nieuw goed voornemen: maandelijks de foto’s delen die op mijn smartphone staan. Licht gefilterd, uiteraard šŸ˜‰

Norah haar te klein geworden kleertjesĀ zullen we niet meer nodig hebben. *pinkt een traantje weg*.Ā  Verkopen dus. We hebben ferm geĆÆnvesteerd in Fred & Ginger, en die doen het online ook tweedehands erg goed.

Hoe doen ze ’t toch? Daar had ik de baby niet achtergelaten.

Zomerse temperaturen vragen om ijsjes šŸ™‚Ā 

Toch licht trots, ge kunt bijna met de auto in onze garage binnen. Ik kan me niet herinneren dat hij ooit nog zo proper was.

En eindelijk terug eens gaan shoppen. Mag wel na de opruimactie van een tijdje terug. Allez, ik moet nog steeds een deel doen, maar als ik daarop moet gaan wachten. Toch al wat zomerse stuks in de kast, hoera!

Ik besteldeĀ de leukste herinneringsboeken ooit. Bij Norah nooit gedaan, dus was ik moreel verplicht om ook voor haar een boek bij te bestellen. We weten terug wat gedaan, een review volgt binnenkort.

Dat ding die je links op de foto ziet, werd in de paasvakantie eigenhandig door de papa in elkaar gezet. De Blue rabbit Penthouse met extra schommelaanbouw, hier te verkrijgen. Getest en goedgekeurd door Norah en vriendje Tim.

Bij het steriliseren viel plots mijn frank. Damn, dat zijn een heleboel flesjes. Toch gek hoe snel je die dubbele hoeveelheden als normaal gaat beschouwen.

Rust in huis. Drie kinders & mama gecrasht op de bank. Heeft welgeteld de volledige 15 minuten geduurd.

Norah leert over gaatjes, en dit ging mee naar school.Ā Nu herinner ik me plots dat dezeĀ fotoĀ nogĀ in haar heen-en-weerschriftje moet worden gekleefd. #todo

Als de kroost het vraagt, dan draaien we. Homemade Pizza’s!

Hoogtepunt van de vakantie: pannenkoeken eten op de kinderboerderij.Ā Met een peuter en twee baby’s moet je ’t niet te ver gaan zoeken.

Nog tips voor leuke uitstapjes in West-Vlaanderen?

2 Replies to “April in foto’s #2018

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *