Eten op tafel krijgen is altijd een uitdaging. Vooral met kinderen, want je patatten vijf minuten te laat klaarhebben kan leiden tot een megacrisis. Echt. Om het hier ten huize Spookjesland wat simpeler te maken, werken we sinds kort met weekmenu’s.

Nu voor echt ja!  Alles voeren we aan via een wekelijkse collect and go bestelling en van veel gerechtjes probeer ik steeds een extra portie in te vriezen. Zo moet je maar 1 keer koken (en afwassen), terwijl je in de soms drukke avondspits alle buikjes snel kunt vullen.

Speciaal voor jullie heb ik twee van die weken proper uitgewerkt, wie weet brengt t ook jullie tot meer rust in het gezin. Alle recepten nemen niet veel tijd in beslag (denk aan een kwartiertje werk in de keuken), of zijn invriesbaar waardoor je enkel je potje in de oven hoeft te duwen.

Hoewel er vaak recepten terugkeren, komen er binnenkort vast en zeker nog enkele nieuwe weekmenu’s online. Vragen over bepaalde receptjes mag je steeds hieronder plaatsen, maar geef er gerust jullie eigen draai aan.

Smakelijk!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *