Norah wordt deze zomer 3 jaar en onze peuter wordt een echte kleuter. Dit merk je nog niet echt in haar kamertje, dus plannen we binnenkort een heuse restyling. Poging 2 welteverstaan. Het ideale moment om nog eens een kijkje te nemen in haar huidige slaapkamer.

Toen bleek dat ze ‘grote zus’ werd deed ik al eens een poging om haar babykamer om te vormen naar peuterkamer. Helaas (voor de slaapkamer) kwam toen het nieuws dat er niet één, maar twee broertjes gingen bijkomen in ons gezin. Na enkele maanden helemaal mottig en futloos te wezen was ik zo rond als een olifant. Een kapotte olifant dan nog, want na 30 weken kon ik al helemaal niets meer doen behalve blijven ademen, puffen en af en toe me eens verrollen van kant. Kwestie van in beweging te blijven, hé.

Conclusie: behalve een nieuwe tipi en een grotemeisjebed is haar kamertje nog steeds hetzelfde gebleven. Ohja, de helft van de muurstickers zijn ook al afgepulkt toen ze ’s ochtends vroeg wakker werd en braafjes in haar slaapkamer bleef spelen. Wordt ongetwijfeld vervolgd…

Bedje, beddengoed en knuffel zijn van Ikea.

Poppenwagen werd gebracht door de Sint, hij bestelde deze bij poppenwagen.be.

De tipi maakte ik zo.

Linosedes komen van Eddy Varekamp. Muurstickers van Skip Hop.

Lampje is van Heico.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *